Wat is Chainplex?
Chainplex is de nieuwe beschermende en herstellende behandeling van de haarvezel. Deze behandeling is bestemd voor degenen die gezond haar willen, met een natuurlijk en helder aspect, zonder te willen afzien van de schoonheid van de kleuring en de vele fases die erbij horen.  

De natuurlijke technologie van Chainplex bestaat uit twee elementen die bestemd zijn voor de behandeling in de salon en een product dat de consument thuis nodig heeft om de behandeling voort te zetten.

De kracht en het succes van Chainplex, hangen af van de aminozure componenten. Speciaal gekozen en geselcteerd, bestaan zij uit de meest simpele elementen van de keratine, een belangrijk component van het haar. Dankzij het lage moleculair gewicht, aan hun beperkt sterische hindering en aan hun quaternaire verbinding aan welke zij gecoördineerd zijn, laten deze specifieke aminozuren het doordringen aan de binnenkant van de vezel toe en met succes weten ze zich in de keratine ketting aan te passen. Zij vervangen de beschadigde aminozuren of degene die verloren zijn gegaan door blootstelling aan stress, chemische- of mechanische behandelingen aan welk het haar voortdurend wordt onderworpen. De keratine structuur van het haar is op natuurlijke wijze hersteld.                                                                                                 Chainplex N.1 - Chain Rebuilder
                                                                        De Chainplex n.1 - Chain Rebuiler, is er om de keratine ketting te herstellen.

                                                                                                                  Chainplex N.2 - Chain Stabilizer

                                         De Chainplex n.2 - Chain Stabilizer, versterkt en ondersteunt de haarvezels, conditioneert en voedt het haar.

                                                                                                                                               

                                                                                                                                           


                                                                                                                                               Chainplex N.3 - Hair Improver
De Chainplex n.3 - Hair Improver, is bestemd om de behandeling thuis voort te zetten. De Hair Improver bevat dezelfde actieve bestandsdelen, die ook in de nummer 1 & 2 voorkomen, maar deze formule is verrijkt met veel natuurlijke bestandsdelen.